Promosi pengurusan hibah dan pusaka dengan caj serendah RM1000. Hibah Takaful. Duit kita akan berkurangan kerana kerja terjejas, dan simpanan/pelaburan serta aset yang ada pun terpaksa dicairkan. Jika anda tergolong dalam golongan berikut, maka anda perlu bersiap sedia untuk membuat perlindungan dengan Hibah Takaful. Misalnya melalui produk pelan pendidikan, ibu atau bapa sebagai pembayar caruman (pemberi hibah) dan anaknya merupakan orang yang dilindungi (penerima hibah). Hibah akan membantu selesaikan hutang selepas ketiadaan anda. Ketahui Lebih Lanjut. Bila kita sakit, kita dapat duit pampasan untuk survive kehidupan kita walaupun dah tak boleh bekerja lagi. Hai, saya Fairuz. Teknik Cover Insurans Walaupun Dah Disahkan Ada Penyakit Kritikal (Peluang Kedua) Selasa, September 15, 2015. Sangat Santai. Get Hibah telah diguna pakai sebagai konsep tambahan kepada produk-produk takaful yang diamalkan oleh kebanyakan pengendali takaful. Dengan hanya komitmen sekitar 5%-10% daripada pendapatan bulanan anda sudah cukup untuk mendapatkan perlindungan premium untuk diri & keluarga anda. Joined Feb 19, 2011 Messages 12,228 Reaction score 5 Points 130. A.hbo - Takaful Insurance, Vector. Jika anda tergolong dalam golongan berikut, maka anda perlu bersiap sedia untuk membuat perlindungan dengan Hibah Takaful. Solusinya? Jika kita sakit, kita tak boleh nak bayar hutang pinjaman kita kerana kerja dah terjejas. Kami juga bertapak di beberapa lagi negeri di semenanjung malaysia. PELUANG KERJAYA. Simpanan & Pelaburan. Make a call . A-Life Ikhtiar. Sejak kemunculan Takaful AIA dalam industri tempatan, ianya menjadi perbualan dalam kalangan masyarakat disebabkan oleh kelebihan yang dimiliki dalam Takaful AIA. Go. About AIA PUBLIC Takaful Bhd. I Would Recommend Him To Anyone”. Manfaat Perlindungan : Pampasan Kematian biasa - RM50,000/RM100,000 Pampasan Kematian kerana kemalangan - RM100,00/RM200,000 Pampasan Cacat Lumpuh Menyeluruh - RM50,000/RM100,000 1.Duit boleh diperolehi dalam 7-30 hari ( bergantung kepada kes) sahaja tanpa melalui proses perolehan kuasa harta pusaka yang mengambil masa 3 bulan- 20 tahun. Setiap tahun, pihak AIA membayar berbillion ringgit kepada pencarum tetapi  80% bumiputera masih lagi tidak mempunyai hibah untuk diri sendiri ataupun keluarga. Nov 24, 2020 #9,181 reduan Legendary Member. DI AIA Public Takaful kami menyediakan plan-plan hibah yang bersesuaian untuk anda. Ejen AIA Public Takaful berpengalaman. 5. Takaful Hibah; Kerjaya AIA; Call: 013-521 0118. MLTT. Kami bersedia melindungi pendapatan & keluarga anda. Selasa, Ogos 28, 2018. Kita boleh lakukannya secara online atau terus face to face. Jika anda sakit, atau anda dah tiada, adakah anda boleh namakan 5 orang yang akan tolong berikan wang kepada anda atau keluarga anda nanti? Pelan Perlindungan AIA Public Takaful (Pelan Hibah & Medical Card) ini wajib diambil oleh setiap individu. Berikut ialah jadual mudah untuk anda fahami kelebihan yang anda akan terima melalui pelan hibah takaful berbanding simpanan biasa. Umur Penyertaan 14 HARI – UMUR 70 TAHUN. ANDA PILIH YANG MANA SATU? Very profesional, might be because of his experience as a lawyer. Jom! Masalah pembekuan harta pusaka tidak akan selesai melainkan ada Wasi/ pentadbir yang menguruskan prosedur pencairan harta tersebut di Pejabat Pesaka Kecil atau Mahkamah. 2.Duit takaful boleh diguna… Ia plan takaful yang mengunakan pengagihan secara HIBAH, maknanya duit pampasan yang akan dapat waktu meninggal akan diberikan 100% mengikut kehendak si mati Apa kelebihan takaful yang menggunakan agihan HIBAH ini? Dapatkan Medicel Card - Satu Kad Satu kelurga Satu Harga.Harga serendah * RM 69.00 . Medical Card, Simpanan, Hibah (kematian, penyakit kritikal) Solusinya? Wasiat. Kematian akibat semua sebab; atau 2. Seorang Perunding Hibah dengan AIA Takaful yang bernaung dibawah Agensi Breakthrough Partners, Kuala Lumpur. TERBARU !! Tuntutan dana hibah akan diuruskan oleh pihak seketariat apabila menerima bukti kematian atau boleh dibuat terus ke mana-mana cawangan AIA Berhad dan AIA Public Takaful Berhad. Saya yakin ramai orang kurang faham mengenai hibah takaful & kepentingannya untuk melindungi keluarga anda dari segi kewangan. Cawangan utama agensi kami terletak di Izz Stadium, Menara Capsquare, Kuala Lumpur. Sep 10, 2020 - AIA PUBLIC TAKAFUL FITRI 01117964969 #aia #aiapublictakaful #takaful #alintisargroup #takafulmalaysia #medicalcard #medical #medikal #hibah #kotabharu #cover #insuran #agent #agenkotabharu #agenttakaful #agentinsurance #agentakaful #insurance #insuranceagent #insuran #takafuladvisor #takafulagent #takafulmalaysia #takafulkeluarga 55 talking about this. Tahukah anda, 80% bumiputera tidak mempunyai hibah diri sendiri, sedangkan claim penyakit kritikal ini sangat tinggi di Malaysia? Bila kita sakit, kerja kita akan terjejas. Medical Card AIA Public Takaful Malaysia Khas Untuk Wanita Sahaja (A-Plus VenusExtra-i) Isnin, April 13, 2015. Saya merupakan seorang perunding kewangan takaful yang terlatih & berkelayakan. 0142988849 Takaful Hibah AIA. 5. Ambil hibah takaful rm 500,000.00 – April 2017, Keluarga buat tuntutan kepada AIA Takaful Berhad – 20 Mac 2020, Keluarga terima pampasan RM500,000.00 – 1 April 2020. 2- Kirakan pendapatan bulanan keluarga anda dan berapa lama diperlukan untuk keluarga anda survive sebelum mereka boleh berdikari dan cari pendapatan lain. Jika dilihat kelebihan pelan AIA ianya sangat mementingkan nilai perlindungan dan pelan AIA mudah digunakan di hospital panel berbanding pelan lain. Izinkan AIA Takaful membantu anda ketika anda memerlukannya nanti. AIA Takaful Pelan Hibah & Famili Medikal Kad, Free 1 Bulan Sehingga 31/12/2020. Life may be full of ups and downs, but we should never give up on what's most important to us. Boleh mohon online. Quotation … Ada juga plan Hibah Famili yang mana dalam suami dan isteri dilindungi dalam 1 plan. Jom miliki pelan takaful mampu milik dengan AIA Public Takaful. Hibah Takaful AIA Bagaimana nak mula buat Hibah Takaful? Malah plan-plan ini mempunyai nilai tunai dan nilai matang untuk tempoh tertentu. KETAHUI LEBIH LANJUT. Dapatkan Medical Card, Hibah, Simpanan & Pelaburan yang sesuai dengan bajet anda! WIFE ALSO NEED TAKAFUL GRANT Nowadays many wives are working. Segala aset kita juga akan dibekukan selepas kita tiada, dan proses tuntutan dan pembahagian harta juga akan mengambil masa yang lama dan mahal. Sediakan payung sebelum hujan. SEMAK HARGA PELAN PILIHAN ANDA Dapatkan Quotation secara PERCUMA dan berhubung dengan Perunding Takaful Elite AIA anda hari ini. To enable them to live healthier, longer, better lives. Sabtu, Julai 04, 2020. Jika anda jatuh sakit, anda tak boleh nak bayar hutang pinjaman. Ambil hibah takaful rm 500,000.00 – April 2017 Client meninggal dunia – 14 Mac 2020 Keluarga buat tuntutan kepada AIA Takaful Berhad – 20 Mac 2020 Keluarga terima pampasan RM500,000.00 – … Kad Perubatan untuk Individu & Keluarga serendah RM67 sebulan. Hubungi Sumaiya untuk khidmat nasihat takaful secara percuma. Kami akan menerangkan sebab kenapa perlu pelan takaful dan bagaimana cara kiraan pampasan yang sesuai agar anda memperolehi pelan yang sangat bermanfaat untuk anda dan keluarga. 1- Buat kiraan kasar hutang yang akan diwarisi oleh waris (sila tolak loan yang dah ada takaful seperti loan rumah dan lain lain). Hadiahkan hibah kepada waris anda sehingga RM4 Juta. Semakin lama anda bertangguh, semakin besar risiko yang anda hadapi nanti. sumaiya.anuar@gmail.com . AIA Takaful - Investment Hibah Medical - Fareed. Takaful Pekerja. KAD PERUBATAN MAMPU MILIK AIA. Jumaat, Ogos 24, 2018. Hai, saya Shahrul Shafiq Zamri. Tawaran istimewa hanya di Takaful AIA. Kami akan menerangkan sebab kenapa perlu pelan takaful ini dan bagaimana memilih pelan yang sesuai agar anda memperolehi pelan yang sangat bermanfaat untuk masa depan anda dan keluarga. Tawaran istimewa hanya di Takaful AIA. Aset, simpanan dan pelaburan kita mestilah dijaga. HIBAH TAKAFUL BERSAMA AIA. Apakah elemen-elemen terpenting di dalam Pelan Takaful Individu? Apa yang lebih menarik ialah anda hanya perlu mengasingkan 5%-10% daripada pendapatan bulanan anda untuk dapatkan perlindungan maksimum yang lengkap daripada AIA Takaful Berhad! Rujuk ringkasan dan risalah tentang Pelan dan Produk Takaful yang bersesuaian dengan anda disini. Pelan takaful juga disediakan untuk pelbagai lapisan masyarakat. Saya bersedia membantu anda, melindungi diri dan masa depan orang tersayang secara professional dalam menasihati Keselamatan kewangan anda dalam masa kesusahan dan meringankan beban kewangan tanggungan anda dalam masa ketiadaan anda nanti. Kepakaran saya adalah membantu anda mewujudkan satu income protection policy dengan menggunakan instrumen hibah takaful, yang dapat membantu anda untuk menyelesaikan komitmen kewangan anda ketika anda menghadapi kesulitan, agar masa depan isteri, anak-anak anda, mahu pun masa depan anda sendiri, akan lebih terjamin. Hibah Takaful. Jom kira jumlah pampasan hibah takaful yang anda perlukan di sini. Pelan AIA 1) Pelan Hibah Takaful. AIA Public Takaful. Hibah Takaful . Very Sharp”, “Seorang Agent Yang Straight To The Point”, “Shahrul Is A Good Agent, Mudah Untuk Saya Buat Keputusan After Hearing His Presentation”, “Really Good Presentation. Anda banyangkan dengan Rm 1.60 sehari mampu mengubah nasib anda di masa hadapan ? Takaful AIA. Kami bersedia melindungi pendapatan & keluarga anda. Anda boleh menerima tawaran perlindungan hibah takaful terbaik di Malaysia dengan caruman bulanan yang rendah & perlindungan maksimum. Kita buat hibah keluarga untuk isteri dan anak-anak kita survive selepas kita tiada. Saya akan bantu anda untuk dapatkan konsultasi lengkap mengenai ilmu takaful dan kewangan sebelum mencarum mana-mana polisi hibah takaful atau insurans. Dapatkan Quotation Takaful anda secara percuma dengan Perunding Takaful AIA hari ini. Pelan Perlindungan Perubatan mampu milik untuk anda dan keluarga tersayang. Hibah seperti ini diharuskan kerana semua rukun dan syarat dapat dipatuhi. Dana hibah boleh diserahkan seawal 1 minggu selepas tuntutan dibuat. Recommended”, “Shahrul Tahu Polisi Apa Yang Patut Saya Ambil. Sesiapa saja mempunyai hutang dan pinjaman. Apa nak buat? Segala aset kita juga akan dibekukan selepas kita tiada, dan proses tuntutan dan pembahagian harta juga akan mengambil masa yang lama. Boleh panggil Shahrul. FAEDAH KEMATIAN ATAU HUMK. Ambil hibah takaful rm 500,000.00 – April 2017, Keluarga buat tuntutan kepada AIA Takaful Berhad – 20 Mac 2020, Keluarga terima pampasan RM500,000.00 – 1 April 2020. 1 … Go to page. Hibah takaful adalah instrumen paling tepat untuk melindungi semua ini. APAKAH KELEBIHAN HIBAH TAKAFUL? Hibah bemaksud hadiah,hibah takaful pula adalah hadiah (pampasan kematian) melalui sijil takaful yang akan diberikan sejumlah pampasan kepada orang yang tersayang (penama) tanpa wasiat & tidak tertakluk kepada hukum faraid jika pemegang takaful itu meninggal dunia. Saya merupakan seorang peguam dan income protection specialist di KL Izz Group, AIA Takaful Berhad. Perlindungan Penyakit Kritikal. A-Life Kasih … So if bad things happen to the wife, the family will be affected financially. Pemberian kepada keluarga tersayang untuk meneruskan kehidupan agar kebajikan mereka terbela setiadanya anda. Hibah Takaful Cara mudah & cepat sediakan aset tunai untuk keluarga Terkeluar dari senarai harta FARAID dan penerima hibah adalah penerima mutlak Modal untuk langsaikan HUTANG DUNIA Tanggungjawab NAFKAH tak terputus Harta untuk BUKAN WARIS (contoh: anak angkat) Modal untuk bayar kos pengurusan tuntutan harta pusaka Modal untuk bayar bahagian hak pusaka waris lain Apa nak buat? Umur Penyertaan 16 – 60 TAHUN. Selain itu, ada … Waris anda tidak perlu risau kerana semua urusan pusaka (pindah milik dan pembahagian pusaka) diuruskan oleh pihak kami! Izinkan AIA Takaful membantu anda ketika anda memerlukannya nanti. We provide financial planning to cater to everyone's needs Kami menyediakan perancangan kewangan untuk memenuhi keperluan anda Call: 013-521 0118; Tempoh Perlindungan SEHINGGA UMUR 70 TAHUN. Kita tak mahu terpaksa mencairkan aset, simpanan dan pelaburan hanya kerana kita sakit. Hilang Upaya Menyeluruh & Kekal (HUMK) FAEDAH … ! Bila kita dah tak ada, keluarga kita akan hilang punca pendapatan. PELAN KELUARGA. A-Life Medik Famili; A-Life Ikhtiar. Bila kita sakit, kerja kita akan terjejas. * AIA - Life Cancer360-i Tapi jika sakit datang, kita mesti bersedia dengan wang yang cukup untuk terus survive tanpa menyusahkan keluarga terdekat. QUOTATION PERCUMA. KETAHUI LEBIH LANJUT. Jom tengok video ini untuk anda lebih mudah faham tentang kepentingan Hibah Keluarga. Whatsapp saya sekarang untuk konsultasi 100% secara online, dan PERCUMA, Izz Group ialah kumpulan yang terdiri daripada pakar konsultasi perlindungan takaful terlatih & diikhtiraf di bawah jenama AIA Takaful Berhad, Izz Group, AIA Capsquare Tower, Level 31, 50100, Kuala Lumpur, Copyright © Takaful AIA | Developed by IS, Perlindungan hibah keluarga daripada rm 350k sehingga rm 4 juta tanpa medical check up, Perlindungan hibah diri sendiri daripada rm 250k sehingga rm 2 juta tanpa medical check up, Bayaran pampasan 100% untuk kematian biasa, Bayaran pampasan 200% untuk kematian disebabkan kemalangan dan kemalangan ketika mengerjakan ibadah haji, Bayaran pampasan 300% untuk kematian ketika menaiki pengangkutan awam, Bayaran pampasan 600% untuk kematian ketika bencana alam, Rekod bayaran pampasan yang tinggi RM3.14 billion pada tahun 2019 sahaja. Jadi sampai satu masa nilai tunai ini merupakan simpanan anda. Kita buat hibah untuk diri sendiri. PERLINDUNGAN UNTUK ANDA & KELUARGA. kos untuk membina aset melalui hibah takaful tidak mahal. Utama; Medical Card. Anggaran ini hanyalah sebagai panduan untuk anda merancang kewangan anda untuk caruman takaful, simpanan, pelaburan dan persaraan anda. Untuk servis sebegini, selalunya akan dikenakan caj sehingga RM7000 oleh pihak lain (atau lebih mahal). AIA Public Takaful -Medical Card Mampu Milik dan Terhangat Di Pasaran Pada tahun 2019 sahaja, AIA telah membayar RM3.14 Billion kepada pelanggan kami. Hibah takaful adalah instrumen paling tepat untuk melindungi semua ini. Thread starter reduan; Start date Oct 8, 2012; Tags family keluarga kesihatan murah; CG Sponsors. Go. Soalan yang sama kerap ditanya kepada saya. Berapa jumlah pampasan hibah takaful yang ideal? Berikut adalah kelebihan utama yang menyebabkan ramai orang mula mencarum Takaful AIA. Saya Dan Suami Ada 4 Policy Dengan Shahrul. _____ Perhatian Perhatian Saya mencari pemuda sejati berumur 19-21 Tahun ! Berdasarkan jadual yang diberi di atas, anda boleh lihat sendiri kelebihan membuat caruman untuk hibah takaful bagi diri anda sendiri. Jika agen mendakwa Hibah Takaful sebagai penyelesai masalah pusaka, maka itu sudah misleading - sama ada agen sengaja atau tidak. Tiada siapa yang nak sakit. Income Replacement. Bila kerja terjejas, automatik income pun sama terjejas. PERLINDUNGAN PERUBATAN SEUMUR HIDUP. Ahad, September 02, 2018. Bila kita sakit, kita dapat duit pampasan untuk survive kehidupan kita walaupun dah tak boleh bekerja lagi. Caruman untuk pelan ini tidak dijamin dan AIA PUBLIC berhak untuk menyemak semula caruman tersebut dengan memberikan notis bertulis tiga (3) bulan terlebih dahulu. Next. Takaful AIA sentiasa menyediakan pelan perlindungan terbaik dan terkini mengikut situasi semasa dengan nilai perlindungan yang tinggi. Good”, Muhammad Syafiq, Pegawai Tadbir Diplomatik, “I Think Shahrul Is A Great Agent, Dia Tahu Protection Yang Macam Mana Saya Perlukan. Prev. Jika kita sakit, kita dah tak mampu nak kekalkan gaya hidup yang sama. Jumlah Pampasan (Hibah) Yang Anda Perlukan * Keputusan Kalkulator Perancangan Perlindungan dan Persaraan Anda ini adalah berdasarkan maklumat yang anda berikan dan tidak mengambil kira kadar inflasi. Berikut adalah senarai Pelan-Pelan Takaful di AIA. Cawangan kedua kami pula terletak di Izz Studio, Bukit Indah, ampang selangor. Persaraan. Perlindungan sehingga Rm4juta tanpa perlu medical check-up. Ianya bukan sekadar mengeluarkan wang untuk caruman, tetapi ianya adalah simpanan yang berguna ketika anda memerlukan di masa depan. Claim apa yang tinggi sangat tu? Anda ingin tahu berapa jumlah Caruman mengikut pelan pilihan anda? 88 likes. Apakah yang disediakannya? Hibah Couple Pasangan suami isteri dan keluarga Nikmati Perlindungan Asas dari RM50,000 sehingga RM100,000 secara PERCUMA untuk 3 Bulan Pertama. Anda boleh terus isi borang permohonan atas talian melalui telefon bimbit anda sahaja. Anda boleh hubungi saya untuk sesi konsultasi percuma melalui wasap, phone call atau secara face-to-face. Hari ini saya akan bimbing anda mengenai ilmu hibah takaful yang sesuai untuk perlindungan diri anda serta keluarga tersayang. Drop us a line +6011-5359 6006 . Recent Posts. Saya yakin ramai orang kurang faham mengenai hibah takaful & kepentingannya untuk melindungi keluarga anda dari segi kewangan. Cancel Preloader. Ambil hibah takaful rm 500,000.00 – April 2017 Client meninggal dunia – 14 Mac 2020 Keluarga buat tuntutan kepada AIA Takaful Berhad – 20 Mac 2020 Keluarga terima pampasan RM500,000.00 – … Sediakan payung sebelum hujan. Kita tak mahu terpaksa mencairkan aset, simpanan dan pelaburan hanya kerana kita sakit. Ketahui Lebih Lanjut. Lagi muda anda , lagi murah anda boleh dapat pampasan kematian, kemalangan, hilang upaya dan penyakit kritikal. Aset, simpanan dan pelaburan kita mestilah dijaga. Jika tiada, maka hibah takaful jawapannya! Apakah yang disediakannya? Pelan Hibah … Maka, pastikan anda mempunyai Hibah Diri Sendiri di samping Hibah Keluarga yang juga sangat penting, Jom tengok video ini untuk anda lebih mudah faham tentang kepentingan Hibah Keluarga, “I personally have 4 policies with him. Dapatkan Quotation Secara Percuma. Kalkulator Hibah. So we need to prepare a takaful grant of RM4, 000 x 12 x 10 = RM480, 000 to children and wife. Call: 013-521 0118; Tempoh Perlindungan SEHINGGA UMUR 100 TAHUN. Sertai Kami Di AIA ELITE ACADEMY . Nikmati perlindungan … GET A QUOTE. Takaful Hibah; Kerjaya AIA; Call: 013-521 0118. Medical Card Murah & Jimat. Kita buat hibah keluarga untuk isteri dan anak-anak kita survive selepas kita tiada. Hibah. Jika anda sebagai ketua keluarga dan telah mengambil Pelan Takaful Individu, anda mungkin mencari pula Pelan Takaful Pelindungan Kos Rawatan Hospital (Medical Card) untuk seisi keluarga anda. Maka keluarga kita terpaksa teruskan bayar hutang kita walaupun mereka sendiri kekurangan duit. He Know His Stuff. PROMOSI HIBAH TAKAFUL UNTUK MEREKA YANG TERSAYANG ‼️. 4.elan Takaful ini tidak akan memberi faedah daripada Dana Risiko Peserta (DRP) ke atas P penamatan atau tamat tempoh Sijil Takaful. Kita buat hibah untuk diri sendiri. 265 likes. Medical card terbaik. Bila kita dah tak ada, keluarga kita akan hilang punca pendapatan. Pelan Takaful Percuma … Jumlah pampasan hibah takaful yang perlu diambil adalah bergantung kepada beberapa faktor seperti contoh hutang dan tanggungan semasa. Whatsapp: 013-4555888  mfairuzramli@yahoo.com, Ikhwan Advisor GroupAIA Premier Office, Level 12 Menara Zenith Jalan Putra Square 6, 25200 Kuantan, Pahang, Copyright © 2020 Wasiat Hibah | Developed by IS, Perlindungan hibah keluarga daripada rm 350k sehingga rm 4 juta tanpa medical check up, Perlindungan hibah diri sendiri daripada rm 250k sehingga rm 2 juta tanpa medical check up, Bayaran pampasan 100% untuk kematian biasa, Bayaran pampasan 200% untuk kematian disebabkan kemalangan dan kemalangan ketika mengerjakan ibadah haji, Bayaran pampasan 300% untuk kematian ketika menaiki pengangkutan awam, Bayaran pampasan 600% untuk kematian ketika bencana alam, Rekod bayaran pampasan yang tinggi RM3.14 billion pada tahun 2019 sahaja, Isteri bekerja untuk membantu kewangan keluarga, Suri rumah yang bergantung penuh kepada pendapatan suami, Pemilik perniagaan persendirian atau milikan tunggal, Pasangan yang mahu bahagi harta sama rata kepada anak, Pasangan yang mempunyai anak perempuan sahaja, Pasangan yang mempunyai rumah atas nama bersama, Pasangan yang ada anak angkat atau anak OKU, Individu yang tiada keluarga atau sebatang kara. Pelan takaful AIA adalah sangat menarik dan harga berpatutan. 917; 918; 919; First Prev 919 of 919 Go to page. Anda wajib menyediakan Pelan AIA Public Takaful ini untuk setiap orang anak anda. Pelan Hibah Komprehensif A-Life Legasi = Pelan hibah takaful paling komprehensif. Namun hari ini, semua urusan itu akan diuruskan oleh pihak kami sehingga selesai dengan hanya serendah RM1000 sekali bayaran sahaja. Medical Card Terbaik. A-Life Medik Famili . Isteri dan anak-anak kita mungkin akan hidup susah. AIA PUBLIC's aim is to help our customers prepare for some of those uncertainties and to secure their financial and protection needs. Should be the value of takaful hibah must be the same as 10 years of our salary. Previous. Khas utk customer saya sahaja. Jika kita tak ada, keluarga kita terpaksa teruskan bayar hutang kita walaupun mereka sendiri kekurangan duit. Cepat kan? Keluarga anda akan menerima amaun perlindungan asas jika berlaku perkara-perkara berikut: 1.

hibah takaful aia 2021